de eerste dagen - Reisverslag uit Kaapstad, Zuid-Afrika van jack - WaarBenJij.nu de eerste dagen - Reisverslag uit Kaapstad, Zuid-Afrika van jack - WaarBenJij.nu

de eerste dagen

Door: jack

Blijf op de hoogte en volg

15 November 2004 | Zuid-Afrika, Kaapstad

Ongelooflijk wat een indrukken en ervaringen. Grote verschillen in mensen en omgeving! vrijdagmiddag met de metro/trein naar belle ville, 30 min. Bij uitstappen juist.. de enige twee blankes, tja.. Onze lift was er nog niet dus maar even rond gelopen, een bijzonder gevoel. Ik kan er nooit inpassen want de kleur valt gewoon op.
Bij de borrel juist weer alleen blankes.., gezellig bijna alle collegae ontmoet. De wijntjes zijn hier prima, goedkoop, grotere glazen en volgens mij meer alcohol:-) Nog naar een ander "place to be" geweest en in en lokaal restaurantje in Observatory gegeten. Met de taxi en een matras terug naar ons eigen appartement. Vanaf vrijdag samen met Richard betrokken. Beter dan hostel. Zaterdag huurauto geregeld en eerste ritje gemaakt. na 10min de walvisstaart uit het water zien komen :-) stranden, huizen en uitzichten echt fantastisch. Zat. middag in Waterfront, echt touristisch maar wel leuk, geweest en in een pub de Springboks tegen Ireland zien spelen (Rugby) Zat. avond in de buurt uit geweest, maar niet de juiste tent! Zondag "kaap goede hoop", zie foto. erg mooi, apen langs en op de weg. De pinguin nog niet gezien want afspraak later in de middag om training door te spreken. Zondag avond met Annelieke (co trainer) mee uit in CampsBay. De zomervakantie begint hier en de universiteiten zijn net klaar, erugh druk dus. Leuke clubs, gezellig mooie (hele mooie) mensen kijken. Combinatie van DanceParade mensen en Cooldown drukte, muziek. Moet zeker de volgende keer mijn hippe shirtje aan :-)

Te veel foto's, te veel indrukken.

Leuk de berichten te lezen. Jammer dat ik de salsa heb gemist. Zal dat hier eens introduceren :-) Verder is het oceaanwater hier echt 12 graden dus heb nog niet gezwommen, beachvolleybal heb ik ook nog niet gezien.

Tijd vliegt als altijd, hier in iedergeval heel veel mogelijkheden om bezig te zijn. Voor iedereen (ook de wintersport gangers:-)Als je kan is ZA (cape town) in ieder geval een prima bestemming en een matras in het appartement past altijd.

groeten

Jack

ps Hans: blind date details altijd goed!

• 15 November 2004 - 13:04

Bianca:

WAUW!! Wat ziet het er ongelofelijk mooi uit daar!