de witte haai
Door: jack
15 November 2004 | Zuid-Afrika, Kaapstad
ok ok, ik zal uitkijken bij het zwemmen :-)
en met die temperaturen zal ik er toch niet al te lang in zijn.
jack
ps. wordt als activiteit aangeboden hier het White Shark Diving.
Haai scheurt vrouw in stukken
Uitgegeven: 15 november 2004 12:42
KAAPSTAD - Een 76-jarige vrouw is maandag op een strand bij de Zuid-Afrikaanse plaats Kaapstad door een haai aangevallen. De haai scheurde de vrouw in stukken.
Volgens de woordvoerder van het nationale reddingsinstituut Craig Lambinon hebben meerdere mensen het incident gezien. ,,De haai kwam omhoog uit het water en viel aan, keerde terug en viel een tweede en derde keer aan. Hij verscheurde haar lichaam in het water en zwom met haar weg''. Een helikopter zou later in de buurt van het incident een zes meter lange haai hebben ontdekt.
Volgens deskundigen is de grote witte haai, de mensenhaai, de boosdoener. Deze haai heeft in de buurt van Kaapstad het afgelopen jaar al zeker twee mensen aangevallen
15 November 2004 - 13:52
Janine:
alleen snorkelen in de buurt van clownsvisjes is toegestaan -
15 November 2004 - 14:10
Rutger:
Is dat geen leuk trofee aan de muur thuis zo'n witte haai. -
15 November 2004 - 17:04
Suus:
mmm..
dat brengt mij toch wel in dubio over die duiktrip jack ..:-)
Super dat je de site hebt gedaan, ziet er erg mooi uit al daar!
Geniet ervan.. Groetjes uit het Utregse land -
15 November 2004 - 21:32
Ans En Henk:
Hallo Jack,
Nu pas een reactie van ons! de e-mail werkt weer!.
Een leuk idee deze site. We zullen regelmatig deze site gaan bezoeken.
Houd je taai en pas op voor de haai.
succes en groetjes. -
16 November 2004 - 09:22
Vincent H9:
Jack,
Voor mij graag een zelfuitdebekgeslagenwittehaaientandaaneenveter-ketting -
16 November 2004 - 20:26
Margriet:
ik krijg een flash back van de film jaws als ik het stukje lees, wat een verhaal. de foto's zien er echt goed uit. vooral die apen aan de kant van de weg.... groetjes margriet